Gabriela Firea: Nu-mi plac şobolănismele. PSD este condus dictatorial

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat, miercuri, că Partidul Social Democrat este condus dictatorial de Liviu Dragnea, afirmând că ei nu îi plac ”şobolănismele” şi că nu vrea să se alăture acestui stil de management politic.

2175 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Nu-mi plac şobolănismele. PSD este condus dictatorial

Gabriela Firea: Nu-mi plac şobolănismele. PSD este condus dictatorial

”Nu cred că este normal să ajungem ca într-o formaţiune politică, condusă unic, dictatorial, să nu poţi să spui nimic, pentru că dacă spui, imediat ţi se închide gura, că nu eşti solidar, că e anul centenar, că te-ai dat cu statul paralel, că vrei să cadă guvernul şi că nu vrei ordonanţă cu amnistie şi graţiere”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că, în prezent, comunicatorii partidului prezintă strategii frumoase, perfecte, de comunicare, dar nu adevărate.

”Întordeauna voi respecta decizia colegilor din partid şi dacă eu voi avea de suferit politic de pe urma declaraţiilor mele, de asemenea voi avea curajul să spun în comitetul exectiv, în comitetul executiv, prin reacţii publice, nu lucrări subterane, nu-mi plac şobolănismele. Am avut suficient parte de ele până acum din partea celorlalţi care pe faţă spun că totul e bine şi pe dedesubt... şobolăneală. Nu vreau ca e să mă alătur acestui stil de management politic”, a adăugat Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici