Gabriela Firea susţine că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la Primăria Capitalei: „Am avut de multe ori tentaţia de a pleca”

Primarul general Gabriela Firea, ales din partea PSD, a declarat, joi seara, că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la al doilea mandat şi chiar s-a gândit la o candidatură independentă. „Am avut de multe ori tentaţia de a pleca (...)dar nu am putut să fac acest lucru”, dezvăluie Firea.

680 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea susţine că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la Primăria Capitalei: „Am avut de multe ori tentaţia de a pleca”

Gabriela Firea susţine că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la Primăria Capitalei: „Am avut de multe ori tentaţia de a pleca”

„Să ştiţi că am avut de multe ori tentaţia de a pleca sau de a încerca o variantă independentă, au fost şi alte partide care mi-au spus că ar trebui, la anul, să candidez la poziţia de primar general din partea altei formaţiuni politice, pentru că PSD este un partid în care se aruncă cu pietrele în fiecare zi, dar nu am putut să fac acest lucru, în primul rând pentru oamenii din ţară, care ne simpatizează, care au avut de beneficiat pe urma măsurilor pe care le-a luat guvernul actual şi măsurilor care au fost luate de guvernele precedente, foarte bune pentru români”, a declarat, la Antena 3, joi seara, Gabriela Firea, vorbind despre momentele tensionate dintre ea şi fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Firea a spus că este un om de echipă şi nu a părăsit partidul, chiar dacă a rămas fără funcţie în cadrul formaţiunii.

„Sunt un om de echipă şi chiar când echipa, nu în totalitate, ci prin reprezentanţi la vârf, m-a abandonat, eu am rămas acolo, simplu membru de partid, fără nicio funcţie aproape un an de zile. Aşa cum ştiţi, în timpul conflictului cu fostul preşedinte al partidului, nu m-am dezis de colegii mei, nu m-aţi auzit vorbind niciodată un cuvânt urât sau o expresie sau o jignire faţă de membrii şi simpatizanţii PSD”, a mai spus Firea.

Conflictul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, şi primarul general Gabriela Firea a început în toamna anului trecut. În urma scandalurilor, Firea a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti şi nu a mai fost nici vicepreşedinte al partidului.

Taguri:
firea,
primar,
partid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici