Gândul: Turism PNL religios şi electoral

În fieare sâmbătă şi duminică, de cinci săptămâni, 8 autocare tocmite de Partidul Naţional Liberal îi plimbă pe bucureşteni la 8 mănăstiri din preajma Capitalei: Căldăruşani, Pasărea, Cernica, Antim, Plumbuita, Pisiota, Snagov şi Ghighiu. Turiştii – în special vârstnici – sunt însoţiţi de unul sau mai mulţi dintre candidaţii liberali la Primăria Capitalei şi primăriile de sector.

18 afișări
Imaginea articolului Gândul: Turism PNL religios şi electoral

Gândul: Turism PNL religios şi electoral (Imagine: www.gandul.info)

După cum ne-a mărturisit, Ludovic Orban, ministrul Transporturilor şi candidatul PNL la Capitală, a participat în fiecare săptămână la aceste excursii: „Am fost şi sâmbăta care a trecut. Duminică n-am putut, fiindcă a fost ziua soţiei şi am stat acasă, să o sărbătorim”.

Orban susţine că nu le cere companionilor din autocare să îl voteze: „Discutăm liber, aşa cum o face orice om în asemenea împrejurare. Evident, dezbatem şi problemele Bucureştiului”.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici