Geoană a venit singur la secţia de votare

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, după ce a votat, că speră ca aceia care au crezut că pot acapara Bucureştiul timp de opt ani de zile să primească un vot de blam.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană a venit singur la secţia de votare

Geoană a venit singur la secţia de votare (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Geoană a votat, duminică, la Liceul Jean Monnet, în jurul orei 11.15.

El a venit singur, spunând că soţia sa este acasă, cu copiii.

Geoană a spus că, pentru PSD, turul întâi al alegerilor din Capitală a reprezentat "un moment dificil", în condiţiile în care candidatul PSD, Cristian Diaconescu, nu a intrat în turul doi.

"Dar important este ca astăzi Bucureştiul să aibă o nouă şansă, ca aceia care au crezut că pot să acapareze Bucureştiul timp de opt ani de zile să primească un vot de blam. (...) Cred că trebuie încercat şi altceva decât ceea ce a fost în ultimii opt ani de zile", a afirmat liderul PSD, după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Geoană a apreciat că prezenţa la vot în Bucureşti, spre deosebire de alte oraşe, va fi mică, în condiţiile în care şi vremea este defavorabilă în Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici