Geoană: Alegerile la Bucureşti sunt foarte strânse, orice rezultat fiind posibil

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, apreciază că lupta electorală pentru Primăria Generală a Bucureştiului seamănă cu o "grădină zoologică", bătălia politică fiind foarte strânsă, în care orice rezultat este posibil.

10 afișări
Imaginea articolului Geoană: Alegerile la Bucureşti sunt foarte strânse, orice rezultat fiind posibil

Geoană: Alegerile la Bucureşti sunt foarte strânse, orice rezultat fiind posibil (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, susţinută la sediul PSD Dolj, că electoratul bucureştean este "supărat" pe administraţia "Videanu-Băsescu", însă, cu toate aceste, candidaţii pentru Primăria Generală a Capitalei sunt foarte apropiaţi.

"Lucrurile sunt foarte strânse la Bucureşti. Orice este posibil la Bucureşti. Există o doză foarte mare de supărare contra administraţiei Videanu-Băsescu. Cetăţenii sunt foarte supăraţi", a declarat Geoană.

Întrebat dacă, în calitatea sa de preşedinte al PSD, îl va sprijini pe Sorin Oprescu în cazul în care candidatul independent va reuşi să acceadă în turul II, Geoană a spus: "Să treacă ziua de 1 iunie să vedem cine intră în turul doi. Comentariile se fac după 1 iunie, după ce o să vedem cine sunt pacienţii, medicii, juriştii, miliţienii. Cine o intra în turul II, om vedea. Este o grădină zoologică la Bucureşti, ceva de speriat".

Preşedintele PSD consideră că Vasile Blaga, candidatul PDL, nu va scăpa de "imaginea" actualului primar Adriean Videanu, apreciind că vor fi surprize atât pentru turul I, cât şi pentru turul II al alegerilor locale.

"Eu nu-l văd bine deloc pe domnul Blaga în această campanie. Oricât de mult ar încerca să se distanţeze de imaginea domnului Videanu, sunt parte a aceleaşi structuri şi acelaşi tip de caracatiţă specializată în borduri, asfalt, în distrugerea de parcuri şi în construcţia ilegală de mall-uri şi de apartamente şi de blocuri de afaceri. Este un moment de inflexiune în rândul bucureştenilor şi cred că vom avea parte de surprize şi în turul I şi în turul II", a declarat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici