Geoană: Am o echipă consistentă de colegi pe care mă bazez

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri seară, după o scurtă întâlnire cu o parte dintre vicepreşedinţi şi preşedinţi de organizaţii, că a stabilit o primă schiţă de proiect politic şi că are o echipă de "colegi şi prieteni" pe care se bazează.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: Am o echipă consistentă de colegi pe care mă bazez

Geoană: Am o echipă consistentă de colegi pe care mă bazez (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Geoană a spus, la finalul întâlnirii, că a stabilit "o schiţă de proiect politic" şi a dorit să se consulte cu o parte din colegii lui pe acest subiect.

La întâlnirea de la cabinetul de la Senat al lui Geoană au participat Dan Nica, Ion Toma, Liviu Dragnea, Marian Vanghelie, Gavril Mîrza, Radu Moldovan, Ilie Sârbu, preşedinţii PSD Dolj, Ialomiţa, Mureş, Harghita, Sibiu, Hunedoara, Botoşani.

Întrebat dacă cei prezenţi sunt susţinătorii lui la Congres, Geoană a răspuns: "Este o echipă consistentă de prieteni şi colegi, pe care mă bazez acum şi în viitor. Există în acest moment o echipă care se conturează".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici