Geoană: Băsescu a propus un independent la MAI, PSD vrea premier independent

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că preşedintele Traian Băsescu "a mimat o aşa-zisă mediere", venind cu soluţia ipocrită de a numi un independent la Ministerul de Interne, iar PSD a propus un premier independent, care să găsească o rezolvare la criză.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: Băsescu a propus un independent la MAI, PSD vrea premier independent

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Geoană a spus că remanierea lui Dan Nica echivalează cu ruperea Protocolului PDL-PSD.

De asemenea, el a adăugat că actualul Cabinet este al treilea pe care Traian Băsescu îl sabotează.

Preşedinţii PSD şi PDL, Mircea Geoană şi Emil Boc, s-au aflat la Cotroceni, unde au discutat cu preşedintele Traian Băsescu, deşi liderul social-democrat spusese că nu doreşte să discute cu şeful statului despre subiectul Dan Nica.

"Vă mulţumesc că în cele din urmă aţi dat curs invitaţiei de a schimba câteva cuvinte cu privire la situaţia creată în urma propunerii pe care eu am primit-o de la premier de remaniere a ministrului Dan Nica", a spus, la începutul discuţiilor, preşedintele Băsescu.

El a cerut ca presa să iasă de la discuţii după primele 10-15 secunde.

Băsescu a menţionat că fiecare dintre participanţii la consultări va face propria declaraţie, în care va spune "ce crede".

La discuţii a participat, alături de şeful statului şi de preşedinţii PSD şi PDL, consilierul Sebastian Lăzăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici