Geoană: Băsescu vrea să conducă cu ai lui, o vrea pe Udrea premier

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Galaţi, că dizolvarea Parlanmentului, menţionată, sâmbătă, de şeful statului, este "cea mai proastă variantă", afirmând că Traian Băsescu doreşte prelungirea crizei, "o vrea pe Elena Udrea prim-ministru şi nu îi pasă de popor".

19 afișări
Imaginea articolului Geoană: Băsescu vrea să conducă cu ai lui, o vrea pe Udrea premier

Geoană: Băsescu vrea să conducă cu ai lui, o vrea pe Udrea premier (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Candidatul PSD la preşedinţie a spus, la un miting electoral în Galaţi, referindu-se la declaraţia făcută de şeful statului la Iaşi, sâmbătă, despre dizolvarea Parlamentului, că "este fără îndoială cea mai proastă variantă pe care o putem găsi".

Geoană a menţionat că această idee este susţinută de şeful statului în ciuda faptului că Traian Băsescu şi PDL au provocat criza politică găsindu-l pe Dan Nica "ţap ispăşitor".

Liderul PSD a spus că, practic, Traian Băsescu propune, prin referirea la dizolvarea Parlamentului, încă cel puţin trei luni de criză politică şi alegeri anticipate în primăvara anului 2010. Geoană a afirmat că Băsescu îşi continuă "de o manieră cinică planul".

"Vrea să conducă cu ai lui, o vrea pe Elena Udrea prim-ministru şi nu îi pasă de popor", a spus Geoană, la care cei prezenţi au început să huiduie şi să scandeze lozinci anti-Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că nu doreşte alegeri anticipate, dar a menţionat că nu poate să nu se gândească la faptul că dizolvarea Parlamentului este o metodă democratică de a ieşi dintr-o criză politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici