Geoană, către Ponta şi Dragnea: Ieşiţi din logica lui Băsescu

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, le-a solicitat, luni, în BPN, liderului PSD, Victor Ponta, şi secretarului general, Liviu Dragnea, să "iasă din logica" lui Traian Băsescu şi să nu mai răspundă "temelor artificiale" create de şeful statului privind ANI sau revizuirea Constituţiei.

29 afișări
Imaginea articolului Geoană, către Ponta şi Dragnea: Ieşiţi din logica lui Băsescu

Geoană, către Ponta şi Dragnea: Ieşiţi din logica lui Băsescu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că fostul lider al partidului Mircea Geoană şi-a expus un punct de vedere în şedinţa BPN, el solicitând noii conduceri a PSD să "iasă din logica lui Traian Băsescu".

Potrivit surselor citate, Geoană le-ar fi spus lui Ponta şi Dragnea să nu răspundă temelor artificiale create de şeful statului, cum ar fi Legea ANI sau revizuirea Constituţiei.

Sursele citate au mai arătat că Geoană a cerut ca PSD să comunice pe temele de interes public şi care ar pune Guvernul în dificultate, legate de pensii şi salarii.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că formaţiunea sa va participa la consultările iniţiate de preşedintele Traian Băsescu, la Cotroceni, pe tema Legii ANI, din delegaţie urmând să facă parte el, secretarul general Liviu Dragnea şi senatorul Ioan Chelaru.

Ponta a precizat că respectă decizia PNL de a nu participa la consultările de la Palatul Cotroceni, el precizând că PSD are un punct important de discutat cu şeful statului, referitor la intrarea în constituţionalitate a Legii Statutului funcţionarului public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici