Geoană: Chiar dacă Oprescu a spus cuvinte mai acide la adresa mea, va trebui să sprijinim Bucureştiul

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a afirmat, luni, că pentru sprijin în turul II nu va alege şi nu va renunţa la niciun partid, el făcând apel la votanţii altor candidaţi să îl susţină şi menţionând numele lui Sorin Oprescu, cu precizarea că Bucureştiul trebuie sprijinit cu resurse.

55 afișări
Imaginea articolului Geoană: Chiar dacă Oprescu a spus cuvinte mai acide la adresa mea, va trebui să sprijinim Bucureştiul

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat cum, în negocierile pentru sprijin în turul doi, va reuşi să aducă la un punct comun partide antagoniste, precum PRM şi UDMR, Geoană a spus că nu alege şi nu renunţă la nimeni.

El a făcut apel la votanţii altor candidaţi, invocând faptul că alegerile din 6 decembrie au o miză mai mare decât persoana lui.

Geoană a vorbit concret despre Sorin Oprescu, spunând că acesta rămâne primar al Capitalei, iar Bucureştiul va trebui sprijinit cu resurse şi proiecte.

"Chiar dacă au fost cuvinte mai acide pe care domnul Oprescu le-a spus la adresa mea, trebuie să înţelegem că nu este vorba de persoane şi de orgolii personale", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici