Geoană: Comasarea PD-PLD, vehicul de putere pentru preşedintele Băsescu

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că unificarea PD cu PLD este un vehicul de putere pentru preşedintele Traian Băsescu, decizia comasării provocând nemulţumiri în rândul membrilor celor două partide.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: Comasarea PD-PLD, vehicul de putere pentru preşedintele Băsescu

Geoană: Comasarea PD-PLD, vehicul de putere pentru preşedintele Băsescu

Geoană a spus că unificarea "prin resorbţie" dintre PD şi PLD este o construcţie "nonideologică", fiind doar "un vehicul de putere personală pentru Traian Băsescu".

El a susţinut că decizia comasării dintre cele două partide a provocat nemulţumiri în rândul conducerilor şi membrilor celor două formaţiuni. Geoană a adus în sprijinul acestei afirmaţii argumentul că organizaţia PD Olt a trecut în masă la PSD.

Geoană a afirmat că există solicitări de înscriere în PSD venite din partea mai multor organizaţii ale PD şi PLD, care sunt indicii ale faptului că noua construcţie, PDL, este nepopulară în rândul membrilor celor două partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici