Geoană: Cred că reprezentanţii PC vor fi mai loiali în relaţia cu PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a apreciat, duminică, la Mamaia, că reprezentanţii PC vor fi mult mai loiali în relaţia de colaborare cu social-democraţii, pentru că "s-au fript" în experienţele de după 2004.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Cred că reprezentanţii PC vor fi mai loiali în relaţia cu PSD

Geoană: Cred că reprezentanţii PC vor fi mai loiali în relaţia cu PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"După ce-au învăţat şi dânşii din experienţele precedente, cred că s-au fript şi sunt convins că de data aceasta va funcţiona mult mai bine şi mult mai loial această relaţie pe care am stabilit-o", a spus Geoană, într-o conferinţă de presă, el fiind întrebat de un jurnalist dacă nu se teme că PSD ar putea fi trădat de PC, aşa cum s-a întâmplat în 2004.

Liderul PSD a spus că deocamdată, în ceea ce priveşte înţelegerile electorale, dintre partide doar cu PC are o relaţie de colaborare definită.

"Avem alianţele şi parteneriatele noastre, avem o relaţie cu cei de la PC, cu centrale sindicale, avem relaţii cu parteneri din mediul ecologist, din mediul asociativ, asociaţii de pensionari", a precizat Geoană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici