Geoană: Decizia privind codurile juridice va fi luată prin dialog

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, înaintea şedinţei coaliţiei care se desfăşoară la Senat, că o decizie privind data de adoptare a codurilor juridice de către Parlament va fi luată prin dialog, în timp ce liderul PDL Emil Boc a apreciat că "toate diferendele se rezolvă".

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Decizia privind codurile juridice va fi luată prin dialog

Preşedintele PSD, Mircea Geoană (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat cum vor rezolva cele două partide din coaliţia de guvernare, PDL şi PSD, disputa privind adoptarea codurilor juridice, Geoană a răspuns: "Prin dialog".

La rândul său, preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat că "toate diferendele se rezolvă".

Un alt social-democrat, Liviu Dragnea, a arătat că toate deciziile din coaliţie se iau prin discuţii şi negociere.

"Noi sperăm să mai amânăm puţin perioada, pentru că preferăm să facem un lucru bun mai târziu decât un lucru prost", a spus Dragnea, precizând că, din punctul său de vedere, această amânare nu afectează raportul de ţară al Uniunii Europene privind justiţia.

Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor, a precizat că, din câte ştie, comisiile speciale din Camera Deputaţilor şi din Senat nu au făcut niciun fel de solicitare de prelungire a termenului de depunere a rapoartelor privind codurile juridice.

Liderii PDL şi PSD s-au reunit, miercuri, la Senat, în şedinţa coaliţiei, pe ordinea de zi a şedinţei aflându-se stabilirea unei date privind adoptarea codurilor din justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici