Geoană: Decizia privind şefia MAI, deja formulată

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Senat, că opinia sa este deja formulată în privinţa noului ministru de Interne, dar că va face un anunţ oficial după o consultare cu ceilalţi membri ai conducerii PSD şi ai Comitetului Executiv.

19 afișări
Imaginea articolului Geoană: Decizia privind şefia MAI, deja formulată

Geoană: Decizia privind şefia MAI, deja formulată (Imagine: Mediafax Foto)

"Am spus că îmi fac o opinie până astăzi, opinia mea este deja formulată dar e colegial ca decizia să fie luată într-un mod statutar, în Comitetul Executiv.

Geoană a spus că speră să fie convocat până luni Comitetul Executiv, în care să se anunţe, "la pachet" cu noul ministru, şi secretarii de stat în MAI.

"Lucrurile sunt destul de simple, va fi o singură propunere din partea conducerii pentru şefia MAI. Am dori să facem acest anunţ într-un pachet al MAI, până luni", a spus Geoană.

Întrebat dacă PSD a decis pe cine va numi la conducerea DGIPI, preşedintele PSD a spus că social-democraţii au, deocamdată, câteva nume pe care le analizează.

Geoană a mai spus că numirile de la MAI vor fi luate de PSD fără consultarea partenerilor de coaliţie de la PDL, premierul Emil Boc urmând doar să fie informat de deciziile PSD.

Mircea Geoană a mai spus că cele două formaţiuni ale coaliţiei au stabilit la ultima întâlnire să mai aibe o discuţie pe tema bugetului de stat, înainte de a intra într-o fază mai avansată.

Liderul PSD a mai spus că a vorbit cu premierul Emil Boc, joi dimineaţă, urmând ca în cursul după-amiezii să mai vorbească pentru a stabili dacă PSD şi PDL se întâlnesc pe tema bugetului de stat.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, miercuri seară, la Snagov, că PSD va lua, joi, o decizie cu privire la desemnarea ministrului Administraţiei şi Internelor, astfel încât propunerea să fie prezentată, la începutul săptămânii viitoare, prim-ministrului Boc, preşedintelui şi Parlamentului.

Citeşte şi:

PSD va decide joi pe cine va propune la Ministerul de Interne

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici