Geoană: Declaraţiile privind asocierea PNL cu PDL, ipocrite; pe mine mă ajută

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Antena 3, că declaraţiile liderilor democrat-liberalilor care îndeamnă PNL la asociere cu PDL, sunt neserioase, necredibile şi ipocrite, întrucât sunt făcute de foşti liberali care şi-au trădat partidul.

25 afișări
Imaginea articolului Geoană: Declaraţiile privind asocierea PNL cu PDL, ipocrite; pe mine mă ajută

Geoană: Declaraţiile privind asocierea PNL cu PDL, ipocrite; pe mine mă ajută (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a precizat că astfel de declaraţii îl ajută, personal, în calitate de candidat, întrucât sunt făcute de "trădători" ai PNL.

Solicitat să comenteze declaraţia vicepreşedintelui PDL, Gheorghe Flutur, care i-a invitat pe liberali la o întâlnire, duminică seară, pentru formarea unui Guvern de dreapta, Geoană a precizat: "Le mulţumesc domnilor Flutur şi Stolojan, care au reiterat invitaţia către liberali, pentru că, venind din partea unor trădători de la liberali, irită şi mai mult nucleul dur de votanţi PNL".

Geoană a apreciat, totodată, că liberalii nu pot uita ce le-a făcut Băsescu în cei cinci ani de mandat.

"Nimeni nu poate să uite ce le-a făcut Băsescu. Am pentru domnul Stolojan tot respectul, nu este un om cu care poţi să ai vreun diferend, dar stau şi mă gândesc cum poţi să fii liderul PNL şi după aceea să trădezi partidul şi să mergi în barca lui Băsescu", a spus Geoană.

El a adăugat că astfel de declaraţii sunt necredibile şi neserioase, fiind de natură să îi aducă un avantaj, prin radicalizarea electoratului liberal, decât să îl dezavantajeze.

"Cu cât apar mai mulţi oameni gen Flutur, Stoica, Stolojan, care sunt foşti fruntaşi liberali şi spun lui Crin Antonescu şi liberalilor «Hai cu noi ca să vă mai înjunghiem o dată şi poate data viitoare chiar reuşim să vă omorâm, cum au făcut cu ţărăniştii», eu cred că pe mine mă ajută astfel de declaraţii neserioase, necredibile şi ipocrite", a conchis Geoană.

Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, într-o conferinţă de presă, că PDL face o invitaţie colegilor liberali, aşa cum a făcut-o şi anul trecut, după alegerile parlamentare, ca cele două partide să se întâlnească duminică, după ora 22.00, pentru formarea unui guvern de dreapta în România.

Şi Traian Băsescu a declarat, vineri, în timpul unui miting din Piaţa Revoluţiei, că România are nevoie de un guvern de dreapta, PDL-PNL, pentru a putea face ca reformele să fie aplicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici