Geoană, despre anunţul lui Cozmâncă: Este libertate de expresie în România

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că este păcat că a fost nevoie să treacă cinci ani pentru ca Octav Cozmâncă să se autosuspende din PSD şi că ar fi fost mai firesc ca acesta să facă anunţul în interiorul partidului.

55 afișări
Imaginea articolului Geoană, despre anunţul lui Cozmâncă: Este libertate de expresie în România

Geoană, despre anunţul lui Cozmâncă: Este libertate de expresie în România (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Este libertate de expresie în România. Păcat ca trebuie să treacă cinci ani de zile ca să poţi să spui aşa ceva. Ar fi fost mai firesc să vină şi să spună în interiorul partidului. Dacă doreşte să spună din exteriorul partidului, fiecare este liber să facă ce doreşte în această ţară", a declarat Geoană, întrebat despre anunţul lui Octav Cozmâncă de autosuspendare din PSD.

Fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă a anunţat, duminică, printr-o scrisoare deschisă adresată "membrilor şi electoratului PSD", că se autosuspendă din partid, motivând că PSD nu mai e un partid de stânga, nu are, din aprilie 2005, un lider autentic, fiind condus de "grupuri de interese".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici