Geoană: Diaconescu va face parte cu certitudine din viitorul guvern PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, după şedinţa Consiliului organizaţiei PSD Bucureşti, că, în condiţiile în care Cristian Diaconescu şi-a câştigat galoanele în lupta electorală, poate să spună cu certitudine că va face parte din viitorul guvern PSD.

10 afișări
Imaginea articolului Geoană: Diaconescu va face parte cu certitudine din viitorul guvern PSD

Geoană: Diaconescu va face parte cu certitudine din viitorul guvern PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a precizat că şi organizaţia PSD Bucureşti a sugerat, în şedinţa de miercuri, ca Diaconescu să facă parte din viitorul Executiv pe care, eventual, PSD îl va forma în urma alegerilor parlamentare din toamnă.

"Apreciem implicarea în campanie alături de noi a colegului Cristian Diaconescu. Vreau să spun că este un bun câştigat pentru organizaţia de Bucureşti, bineînţeles ca lider naţional. Şi tot e vânzoleala asta – văd că Daniel (Marian Vanghelie, n.r.) i-a luat sau a pus deoparte scaunul de prim-ministru, pentru viitorul prim-ministru de la PSD, foarte bine ai făcut - dar pot să vă spun de pe acum, că tot e foarte multă speculaţie cine, ce, în ce poziţie în viitorul Guvern PSD, dacă este cineva care poate să spună cu certitudine că va fi în guvernul nostru, acesta este Cristian Diaconescu, pentru că a câştigat pe câmpul de luptă galoanele şi este un lucru pe care şi organizaţia de Bucureşti ni l-a sugerat", a precizat Geoană.

Marţi, la întâlnirea dintre primarii din Capitală şi premierul Călin PopescuTăriceanu, primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie a confundat locul rezervat pentru el şi a vrut să ocupe fotoliul premierului.

Cristian Diaconescu a candidat din partea PSD pentru funcţia de primar general al Capitalei, la alegerile locale din iunie, clasându-se pe locul al treilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici