Geoană: Discuţiile cu Georgescu şi Dănilă, fără legătură cu negocierea cu Iohannis

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că se consultă săptămânal cu specialişti în economie, el răspunzând unei întrebări legate de prezenţa lui Florin Georgescu, Nicolae Dănilă şi Liviu Voinea în cabinetul său în timpul negocierilor PSD-PNL-UDMR cu Klaus Iohannis.

29 afișări
Imaginea articolului Geoană: Discuţiile cu Georgescu şi Dănilă, fără legătură cu negocierea cu Iohannis

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă discuţia dintre prim-viceguvernatorul BRN, Florin Georgescu, viceguvernatorul Nicolae Dănilă şi Liviu Voinea, care a avut loc în Cabinetul de la Senat în acelaşi timp cu negocierile PNL-PSD-UDMR-Klaus Iohannis, a fost legată de discuţiile politice, Geoană a negat.

"Am chemat în fiecare săptămână pe cei mai buni specialişti în economie, pentru a mă sfătui cu privire la evoluţiile economice. Nu are nimic de a face cu procesul politic la care aţi asistat (negocierile PNL-PSD-UDMR cu Klaus Iohannis - n.r.)", a afirmat Geoană.

Cei doi membri ai CA al BNR, propuşi în funcţii de PSD, precum şi preşedintele GIA, Liviu Voinea, s-au întâlnit, miercuri, la Cabinetul de la Senat al lui Mircea Geoană, cu fostul ministru al IMM, Constantin Niţă, discuţiile dintre cei patru având loc în acelaşi timp cu negocierile PNL-PSD-UDMR, care se desfăşurau într-un salon alăturat, care comunica, printr-o uşă laterală, cu cabinetul preşedinţiei Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici