Geoană: Firea şi Munteanu, dovadă a împuţinării resursei umane de calitate în partidele tradiţionale

Preşedintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Sibiu, că soluţiile Firea şi Munteanu sunt o „dovadă a împuţinării resursei umane de calitate în partidele tradiţionale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

584 afișări
Imaginea articolului Geoană: Firea şi Munteanu, dovadă a împuţinării resursei umane de calitate în partidele tradiţionale

Geoană: Firea şi Munteanu, dovadă a împuţinării resursei umane de calitate în partidele tradiţionale

Mircea Geoană a declarat, la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale de la Sibiu, întrebat ce crede despre situaţia lui Ludovic Orban, că nu se bucură deloc de ceea ce i se întâmplă, dar că soluţiile PNL şi PSD de a merge în alegeri cu Marian Munteanu, respectiv cu Gabriela Firea reprezintă o „dovadă a împuţinării resursei umane de calitate în partidele tradiţionale”.

„Că în România ultimilor ani a existat o legătură între banul privat, uneori transparent, alteori mai puţiun transparent folosit în politică, este un lucru evident. Şi mă bucur că justiţia românească investighează astfel de situaţii. Nu mă bucur deloc, chiar dimpotrivă (n.red de situaţia lui Ludovic Orban). Ludovic Orban îmi este chiar simpatic. E un om pe care îl cunosc. Nu suntem prieteni. Într-un fel, şi el este victima unui mod de a finanţa campania inclusiv presa, aşa numita <la sacoşă>. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este dacă putem continua să facem lucrurile în felul acesta. Iar răspunsul meu este „NU”, a declarat, la lansarea candidaţilor PSRO la Sibiu, Mircea Geoană.

Geoană a spus că apelarea la Marian Munteanu pentru a candida la Primăria Capitalei din partea PNL reprezintă „o dovadă a incapacităţii de a genera resurse de nivel în interiorul partidului” şi că la fel se întâmplă şi cu soluţia candidatului PSD, Gabriela Firea, „care nu reprezintă practic nimic din ce a reprezentat PSD-ul”.

"Soluţia la care s-a ajuns, de înlocuire a domnului Orban arată – ca şi la PSD – cu doamna Firea - împuţinarea resursei umane de calitate în partidele tradiţionale. Nu comentez nimic despre domnul Munteanu.(...) Dar este clar că apelarea la astfel de soluţii de către un partid mare reprezintă o dovadă a incapacităţii de a genera resurse de nivel în interiorul partidului, aşa cum şi soluţia cu doamna Firea care a venit în PSD de doi ani de zile şi care nu reprezintă practic nimic din ce a reprezentat PSD-ul este tot o formulă care ascunde goliciunea calităţii resursei umane la PSD-ul condus de Liviu Dragnea”, a mai declarat Mircea Geoană.

Candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL a fost validată marţi seara în unanimitate de către Biroul Politic Naţional al partidului, a anunţat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici