Geoană: Iliescu, Năstase, Hrebenciuc vor fi pe listele PSD, dacă îi sprijină organizaţiile

Preşedintele PSD Mircea Geoană a susţinut, într-un interviu difuzat duminică de BBC, că, în condiţiile în care următorul scrutin va fi tot pe liste, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Viorel Hrebenciuc vor figura pe listele PSD, dacă au sprijinul organizaţiilor din partea cărora vor candida.

2 afișări
Imaginea articolului Geoană: Iliescu, Năstase, Hrebenciuc vor fi pe listele PSD, dacă îi sprijină organizaţiile

Geoană: Iliescu, Năstase, Hrebenciuc vor fi pe listele PSD, dacă îi sprijină organizaţiile

Întrebat cum s-a reformat PSD în doi ani şi jumătate, de când a preluat conducerea partidului, în condiţiile în care Iliescu, Năstase şi Hrebenciuc sunt tot în PSD, Geoană a răspuns: „Reforma unui partid se numără în cantitatea de foşti lideri pe care îi dai afară din partid? Înseamnă că discutăm despre subiecte separate”.

Geoană a susţinut că PSD s-a reformat, în sensul că beneficiază, de când este el preşedinte, de o democratizare şi de o descentralizare a deciziei aşa cum nu mai are nici un alt partid în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici