Geoană: În câteva zile vom convoca CEx

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, la Senat, că va convoca în câteva zile un Comitet Executiv Naţional, care să facă o nouă propunere pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, după demisia lui Gabriel Oprea.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: În câteva zile vom convoca CEx

Geoană: În câteva zile vom convoca CEx (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că PSD va face "în câteva zile" o nouă propunere pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, după ce Biroul Permanent Naţional i-a retras sprijinul politic lui Gabriel Oprea, iar acesta a demisionat din Guvernul Boc.

Liderul PSD a precizat că va convoca "foarte rapid" un Comitet Executiv Naţional în care să se facă această propunere.

Geoană a afirmat că a vorbit şi cu Traian Băsescu, el răspunzând unei întrebări şi precizând că va fi prezent, miercuri, la prezentarea raportului Comisiei prezidenţiale pentru analiza regimului constituţional.

Preşedintele PSD a evitat să se pronunţe asupra unor informaţii din presă potrivit cărora actualul coordonator politic al miniştrilor PSD, Liviu Dragnea, ar putea prelua Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Chestionat pe această temă, Geoană nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia potrivit căreia Dragnea ar putea fi, în opinia unor lideri PSD, noul ministru de Interne.

Citeşte şi:

Băsescu a semnat decretul privind interimatul lui Nica la Interne

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Susţinătorii lui Oprea din PSD Ilfov au încheiat protestul

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a demisionat din funcţie

Boc a acceptat demisia lui Oprea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici