Geoană: Înregistrarea video e o făcătură de campanie

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că înregistrarea video apărută în media şi care îl prezintă luând cinci mii de euro este "o făcătură de campanie", el apreciind că Traian Băsescu se pregăteşte, astfel, de repetarea turului secund al prezidenţialelor.

30 afișări
Imaginea articolului Geoană: Înregistrarea video e o făcătură de campanie

Geoană: Înregistrarea video e o făcătură de campanie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E o făcătură de campanie. Cred că domnul Băsescu se pregăteşte de repetarea turului doi", a comentat Geoană.

Întrebat de un ziarist dacă filmul care îl prezintă luând cinci mii de euro pentru un loc eligibil este o "făcătură", ca şi cel care îl prezintă pe Traian Băsescu lovind un copil, Geoană i-a replicat să nu mai fie aşa de nervos.

"Nu mai fiţi atât de nervos", i-a spus Geoană ziaristului.

O înregistrare video în care liderul PSD Mircea Geoană apare luând bani de la o persoană, care ar solicita în schimb obţinerea unui loc eligibil în alegeri, a fost postată pe Internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici