Geoană le reproşează lui Iliescu şi Năstase că îl "girează" pe Ponta

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, le-a reproşat, marţi, în Comitetul Executiv al PSD, lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase că îl "girează" pe Victor Ponta în tentativa acestuia de a-l exclude din partid.

342 afișări
Imaginea articolului Geoană le reproşează lui Iliescu şi Năstase că îl "girează" pe Ponta

Geoană le reproşează lui Iliescu şi Năstase că îl "girează" pe Ponta (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Surse din Comitetul Executiv Naţional al PSD au declarat, marţi, că Mircea Geoană le-a reproşat, în timpul şedinţei, lui Ion Iliescu şi lui Adrian Năstase că îl "girează" pe Victor Ponta în tentativa acestuia de a-l exclude din partid.

"Adrian, acum văd că îl girezi pe Victor, dar la Congres (din 2010 - n.r.) ţi-a fost frică să te bagi cu Ponta", i-a spus Geoană lui Năstase, potrivit surselor menţionate.

Geoană a refuzat propunerea făcută, la începutul discuţiei, de Ponta, de a accepta să îi cedeze vicepreşedintelui Ioan Chelaru preşedinţia Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici