Geoană: Legea majorării salariale se va aplica retroactiv în guvernarea PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, le-a transmis, miercuri, profesorilor bucureşteni prezenţi la o reuniune organizată de liderul organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, că Legea majorării salariale pentru cadrele didactice va fi aplicată retroactiv, începând cu prima zi a guvernării PSD.

25 afișări
Imaginea articolului Geoană: Legea majorării salariale se va aplica retroactiv în guvernarea PSD

Geoană: Legea majorării salariale se va aplica retroactiv în guvernarea PSD

"Legea PSD privind creşterea salariilor profesorilor se aplică retroactiv, de la 1 octombrie, din prima zi a guvernării noastre", a promis Geoană.

Liderul PSD a arătat că banii publici alocaţi Educaţiei nu reprezintă o cheltuială, ci o investiţie care trebuie făcută fără ezitare, masiv şi continuu.

Geoană a precizat că miniştrii de resort din guvernarea de dreapta nu au cheltuit banii pentru investiţii, ci, din cauza incompetenţei, i-au returnat la Ministerul Finanţelor.

Liderul PSD a promis că guvernul PSD va cheltui toţi cei 6% din PIB, adică o sumă de circa 62 de miliarde de euro, cât va avea Ministerul Educaţiei în perioada 2009-2013.

Geoană a mai spus că guvernarea PSD va avea, în premieră, şi un ministru delegat pentru cercetare, dezvoltare şi inovaţie, aşa cum a solicitat preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

Circa 1.000 de profesorii bucureşteni, membri ai Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) şi ai Federaţiei "Spiru Haret", au participat, miercuri, la Romexpo, la o întâlnire cu preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, şi cu preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Reuniunea a fost organizată de preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, care a avut şi rolul de amfitrion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici