Geoană: Manţog şi Videanu, cea mai perversă maşină de sifonat banii

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la un miting electoral care a avut loc la Orăştie, judeţul Hunedora, că Ionel Manţog, şeful campaniei electorale a PDL Gorj, şi Adriean Videanu sunt "cea mai perversă maşină de sifonat banii minerilor şi românilor".

23 afișări
Imaginea articolului Geoană: Manţog şi Videanu, cea mai perversă maşină de sifonat banii

Geoană: Manţog şi Videanu, cea mai perversă maşină de sifonat banii (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Geoană a spus că Traian Băsescu a fost însoţit la mitingurile electorale de duminică de "trupa nefericită de căpuşe portocalii", referindu-se la Manţog şi Videanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Geoană a spus că oamenii care îl susţin pe Traian Băsescu sunt "adevăraţii moguli".

"Manţog şi Videanu sunt cea mai perversă maşină de sifonat banii minerilor şi românilor", a spus Geoană.

Acesta a afirmat că promisiunile făcute de Băsescu în faţa minerilor nu vor fi niciodată onorate.

Potrivit sursei citate, când el va preşedinte şi Iohannis premier, în România va exista un sector energetic puternic, afirmând, totodată, că va reface Compania Naţională a Căilor Ferate Române.

La mitingul de la Orăştie au participat circa 3.500 de persoane.

Tot duminică, Traian Băsescu a participat la două mitinguri electorale la Motru şi Rovinari, din judeţul Gorj, ocazie cu care a reluat criticile la adresa mogulilor şi a PSD, numindu-l "ticălos" pe Sorin Ovidiu Vântu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici