Geoană: Miza Consiliului Naţional este răspunsul PSD la blocajul politic

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la începutul Consiliului Naţional al partidului, că punctul cel mai important al acestei şedinţe este răspunsul social-democraţilor la blocajul politic generat de actuala putere.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: Miza Consiliului Naţional este răspunsul PSD la blocajul politic

Geoană: Miza Consiliului Naţional este răspunsul PSD la blocajul politic

Geoană şi-a cerut scuze, chiar la începutul discursului său în faţa Consiliului Naţional, că a întârziat, "din motive obiective sau poate subiective", convocarea acestei structuri, care ar fi trebuit să se desfăşoare imediat după Congresul din decembrie 2006.

Liderul PSD le-a mulţumit lui Văcăroiu şi Năstase pentru cum au condus guvernele PSD, precum şi lui Ion Iliescu pentru faptul că, în anii ’90, ca şef de stat, a reuşit să evite "menghina" unor "plăci tectonice" care ameninţau ca România să se afle într-o situaţie similară în care se găseşte acum Serbia, după declararea independenţei provinciei Kosovo.

Consiliul Naţional al PSD s-a reunit, vineri, pentru a-şi alege preşedintele, unde sunt înregistrate două candidaturi – Adrian Năstase şi Dan Mircea Popescu – şi pentru a desemna trezorierul, unde este înregistrată o singură candidatură – cea a lui Aristide Roibu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici