Geoană: Năstase, printre opţiunile PSD pentru Preşedinţie

Unul dintre posibilii candidaţi social-democraţi la funcţia de preşedinte este Adrian Năstase, o decizie în acest sens urmând să fie luată după alegerile locale şi cele parlamentare, a declarat, miercuri, la Galaţi, preşedintele PSD Mircea Geoană.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Năstase, printre opţiunile PSD pentru Preşedinţie

Geoană: Năstase, printre opţiunile PSD pentru Preşedinţie (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţia lui Adrian Năstase, care a spus că se pregăteşte pentru alegerile preşedinţiale, Mircea Geoană a afirmat că fostul premier reprezintă una dintre opţiunile PSD.

"Deocamdată, avem de câştigat alegerile locale şi le vom câştiga, avem de câştigat alegerile parlamentare şi le vom câştiga, avem de dat un Guvern social-democrat României şi îl vom da, iar după aceea o să avem tot timpul să ne gândim şi să decidem în partid, în mod democratic, care este candidatul nostru pentru prezidenţiale. În mod cert, Adrian Năstase este unul dintre cei care se califică pentru o astfel de perspectivă", a declarat Geoană, într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri, la Galaţi.

Liderul social-democrat susţine că o decizia finală în acest sens va fi luată abia în 2009, după alegerile locale şi parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici