Geoană: Nemulţumirile din PSD ar trebui să dea de gândit şi conducerii PDL

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că în PSD există unele voci care exprimă nemulţumiri faţă de colaborarea guvernamentală dintre PDL şi PSD, iar acest lucru ar trebui să dea de gândit şi conducerii democrat-liberale.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nemulţumirile din PSD ar trebui să dea de gândit şi conducerii PDL

Geoană: Nemulţumirile din PSD ar trebui să dea de gândit şi conducerii PDL (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că există în PSD "unele voci care susţin că este nevoie de o mai mare coerenţă şi de un parteneriat mai solid" cu PDL în ceea ce priveşte guvernarea.

El s-a referit la "anumite nemulţumiri" faţă de întârzirea numirii în funcţie a unor persoane propuse de PSD şi faţă de dificultatea impunerii unor programe social-democrate.

"Nu este un curent majoritar, dar este o adiere de nemulţumire care trebuie să dea de gândit nu doar conducerii PSD, ci şi conducerii partidului cu care suntem aliaţi", a conchis Geoană.

El s-a referit la unele discuţii care au avut loc luni, în şedinţa grupului senatorilor PSD.

Potrivit unor surse din PSD, unii senatori, printre care şi Ion Chelaru, şi-au exprimat nemulţumirea faţă de unele condiţii pentru obţinerea împrumutului de la FMI, afirmând că vor exista costuri sociale pe care le va suporta PSD şi care nu justifică rămânerea la guvernare în acest moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici