Geoană nu a răspuns ziariştilor prezenţi la sediul PSD

Candidatul PSD+PC la Preşedinţie, Mircea Geoană, a sosit, luni, în jurul orei 11.45, la sediul PSD, el întrând grăbit în clădire şi ignorând întrebările ziariştilor prezenţi.

12 afișări
Imaginea articolului Geoană nu a răspuns ziariştilor prezenţi la sediul PSD

Geoană nu a răspuns ziariştilor prezenţi la sediul PSD (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Geoană a ajuns la sediul PSD din Kiseleff în momentul în care preşedintele CN al partidului, Adrian Năstase, făcea declaraţii, chiar în faţa intrării în clădirea social-democraţilor.

Mircea Geoană a trecut grăbit pe lângă ziarişti. Când aceştia l-au întrebat cum comentează rezultatele alegerilor anunţate de BEC, Geoană a răspuns că nu comentează, în timp ce urca scările, fără să se întoarcă spre ziariştii care îi adresaseră întrebările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici