Geoană nu comentează afirmaţiile lui Dâncu

Liderul PSD Mircea Geoană a evitat să se pronunţe asupra remarcilor virulente făcute de Vasile Dâncu într-un interviu, lăsând să se înţeleagă că difuzarea materialului acum este o manevră electorală lipsită de orice deontologie, pentru că interviul a fost acordat cu mai mult timp în urmă.

3 afișări
Imaginea articolului Geoană nu comentează afirmaţiile lui Dâncu

Geoană nu comentează afirmaţiile lui Dâncu, dar critică publicarea interviului

Aflat, miercuri, la Oradea, preşedintele PSD Mircea Geoană a afirmat, într-o conferinţă de presă, că acest material de presă a fost realizat cu Vasile Dâncu în urmă cu câteva săptămâni şi dat abia acum publicităţii, din raţiuni ce ţin strict de campania electorală pentru Parlamentul European.

“Este o supă reîncălzită şi nu vreau să discutăm acum cine şi de ce are interesul să reîncălzească asemenea subicete. Este campanie electorală şi publicarea acum a acestui material este un gest lipsit de orice deontologie”, a spus preşedintele PSD.

Geoană a subliniat că “moratoriul convenit la Braşov asupra partidului este respectat de toată lumea” şi că discuţiile despre viitorul PSD vor fi reluate după alegerile din 25 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici