Geoană nu se duce la întâlnirea cu Tăriceanu

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, nu va participa la negocierile de luni, de la Palatul Victoria, pe tema stabilirii datei de organizare a alegerilor pentru Parlamentul European, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană nu se duce la întâlnirea cu Tăriceanu

Geoană nu se duce la întâlnirea cu Tăriceanu

Delegaţia cu care PSD va participa la negocierile de luni după-amiază, de la Palatul Victoria, pe tema stabilirii datei alegerilor pentru Parlamentul European va fi compusă din secretarul general al partidului Titus Corlăţean, vicepreşedintele Cristian Diaconescu şi deputatul Valeriu Zgonea.

Potrivit unor surse din partid, absenţa lui Geoană de la negocierile cu prim-ministrul Călin Popescu Tăriceanu este determinată de faptul că acesta părăseşte Bucureştiul în cursul după-amiezii de luni, el urmând să participe, începând de marţi, la un turneu prin mai multe localităţi din Ardeal.

Săptămâna trecută, după ce a anunţat intenţia social-democraţilor de a depune o moţiune de cenzură la începutul lunii septembrie, liderul social-democrat Mircea Geoană a precizat că, în condiţiile în care câteva săptămâni vor fi ocupate cu formarea noului guvern, data optimă, din punctul de vedere al PSD, pentru organizarea alegerilor europarlamentare ar fi 9 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici