Geoană: Nu voi folosi poziţia, vocea şi autoritatea câştigate pentru a submina PSD

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat, joi, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor, că nu va folosi poziţia, vocea şi autoritatea câştigate pentru a submina PSD, el precizând că în partid nu există un război de orgolii şi că respinge zvonurile cu privire la unitatea PSD.

23 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu voi folosi poziţia, vocea şi autoritatea câştigate pentru a submina PSD

Geoană: Nu voi folosi poziţia, vocea şi autoritatea câştigate pentru a submina PSD (Imagine: Liviu CHirică/Mediafax Foto)

"Nu există un război de orgolii în PSD. Nu am să folosesc poziţia şi vocea şi autoritatea pe care mi le-am câştgat şi le-am câştigat împreună pentru a submina autoritatea partidului nostru", a dat asigurări Geoană.

El a arătat că nu contează cine deţine poziţia întâi în PSD atâta vreme cât există coerenţă şi credibilitate la nivelul partidului.

"Până la urmă, nici nu contează atât de mult cine este în poziţia unu, a doua sau a cincea atâta vreme cât suntem împreună, cât suntem coerenţi, cât suntem credibili şi suntem o alternativă, împreună, la această putere. De aceea, orice formă de zvonistică cu privire la unitatea partidului vreau să o respingeţi de plano", a arătat Geoană.

El a arătat că nu poartă "pricini" pentru ceea ce s-a întâmplat la Congres şi că întotdeauna vede partea pozitivă a lucrurilor.

"Poate că alţii în locul meu ar fi fost mai pricinoşi. Dumnezeu şi părinţii m-au făcut să fiu un om care întotdeauna vede partea pozitivă a lucrurilor", a arătat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici