Geoană nu vrea să comenteze public afirmaţiile lui Ponta despre datoriile financiare ale PSD

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că discuţiile legate de situaţia financiară a partidului sunt subiecte care ţin strict de interiorul formaţiunii şi nu va face comentarii publice asupra subiectului.

37 afișări
Imaginea articolului Geoană nu vrea să comenteze public afirmaţiile lui Ponta despre datoriile financiare ale PSD

Geoană nu vrea să comenteze public afirmaţiile lui Ponta despre datoriile financiare ale PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a refuzat să comenteze public afirmaţia făcută, luni, de actualul preşedinte al partidului, Victor Ponta, care menţiona că, potrivit unor concluzii preliminare ale auditului extern, situaţia datoriilor PSD este "foarte, foarte gravă".

"Nu comentez public nici această afirmaţie, nici situaţia datoriilor PSD. Este un subiect care ţine strict de interiorul partidului, iar eu mi-am făcut un obicei din a nu comenta public subiecte care ţin de viaţa internă a PSD şi voi respecta acest subiect", a afirmat Geoană.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, pentru Hotnews, că potrivit primelor concluzii ale auditului financiar referitor la perioada electorală din 2009, aflat încă în desfăşurare, situaţia datoriilor formaţiunii este "foarte, foarte gravă", acestea depăşind două milioane de euro.

La începutul lunii martie, liderul PSD, Victor Ponta, a cerut realizarea unui control financiar la cheltuielile predecesorului său, Mircea Geoană, din ultimii cinci ani, întrucât partidul nu are nici un leu în conturi, dar a acumulat datorii enorme.

În replică, Geoană a calificat atunci gestul drept precipitare de început de mandat a unui preşedinte foarte tânăr, menţionând că sumele pot fi "rostogolite" o perioadă.

"Nu preşedintele partidului gestionează fondurile de campanie. Nu este campania lui Geoană, este campania PSD pentru candidatul său la Preşedinţie", a spus Geoană, întrebat despre informaţiile privind datoriile apărute în urma campaniei din toamna anului 2009, în valoare de 2 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici