Geoană: Odată ce ai fost preşedintele PSD, nu te mai interesează alte funcţii

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că nu este interesat să candideze pentru preşedinţia Consiliului Naţional al partidului, el adăugând că, din discuţiile de la CExN, a concluzionat că Adrian Năstase va avea mai mulţi contracandidaţi.

14 afișări
Imaginea articolului Geoană: Odată ce ai fost preşedintele PSD, nu te mai interesează alte funcţii

Geoană: Odată ce ai fost preşedintele PSD, nu te mai interesează alte funcţii (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a afirmat, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor, că nu este interesat de funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD şi a precizat că nu va candida.

"Odată ce ai fost preşedintele acestui mare partid, orice altă funcţie este neinteresantă şi nerelevantă. Sunt convins, din ce am auzit la Comitetul Executiv, că va fi o competiţie", a spus el.

Întrebat dacă vor fi contracandaţi ai lui Adrian Năstase, actualul preşedinte al Consiliului Naţional, Geoană a răspuns: "Din ce am înţeles, da. Dar îi las pe ceilalţi să vă spună".

Fostul lider al PSD nu a dat nume de posibili candidaţi la preşedinţia Consiliului Naţional.

CN al PSD se va desfăşura pe 11 martie, principalele evenimente fiind alegerea preşedintelui Consiliului şi a trezorierului.

Potrivit unor surse din PSD, până luni la prânz, la Secretariatul general al partidului nu fusese înregistrată nicio candidatură pentru preşedinţia Consiliului Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici