Geoană: PDL şi PNL doar s-au tatonat, discuţiile decisive sunt duminică

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, comentând discuţiile PDL-PNL, că, în acest moment, există doar la un joc de tatonare, el precizând că discuţiile de duminică vor fi decisive şi reiterând poziţia PSD de a forma Guvernul în jurul formaţiunii social-democrate.

13 afișări
Imaginea articolului Geoană: PDL şi PNL doar s-au tatonat, discuţiile decisive sunt duminică

Geoană: PDL şi PNL doar s-au tatonat, discuţiile decisive sunt duminică (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu se pot trage concluzii până nu se consumă toate rândurile de consultări. Întâlnirile de mâine (duminică, n.r.) vor fi decisive. Vom avea până luni o imagine mai clară asupra majorităţii care se degajă", a arătat Geoană.

Întrebat cum comentează semnalul lansat de Emil Boc, potrivit căruia Guvernul se va forma în jurul PDL, Geoană a precizat: "Şi mesajul nostru este la fel de clar: guvernul se face în jur PSD".

"Vom vedea duminică care sunt soluţiile. Deocamdată e un joc de tatonare", a conchis Geoană.

Preşedintele PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat sâmbătă, după întâlnirea cu liderii PDL, că "pentru o primă discuţie lucrurile nu au mers foarte lin" şi a insistat asupra dorinţei liberalilor ca postul de prim ministru al viitorului Guvern să revină PNL.

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat sâmbătă, după întâlnirea cu liderii liberali, că nu s-a putut ajunge la un acord în privinţa atribuirii funcţiei de prim-ministru, PNL revendicând-o în continuare, iar PDL considerând că această poziţie i se cuvine "moral".

Citeşte şi:

Tăriceanu: Pentru o primă discuţie lucrurile nu au mers foarte lin

Boc: Nu am putut cădea de acord în privinţa funcţiei de prim-ministru

Liderii PDL şi PNL se întâlnesc la sediul liberalilor

Băsescu s-a consultat cu partidele pentru formarea Guvernului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici