Geoană: Ponta e un om tânăr şi vreau să-l ajutaţi cu toţii, indiferent cum aţi votat

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat, după anunţarea victoriei lui Victor Ponta, că, spre deosebire de cei care, atunci când el a câştigat, au avertizat membrii PSD să aibă grijă pe mâna cui dau partidul, el le transmite că au pe mâna cui lăsa partidul, făcând aluzie la Ion Iliescu.

19 afișări
Imaginea articolului Geoană: Ponta e un om tânăr şi vreau să-l ajutaţi cu toţii, indiferent cum aţi votat

Geoană: Ponta e un om tânăr şi vreau să-l ajutaţi cu toţii, indiferent cum aţi votat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am să fac ceva pe care, din păcate, cei de la care am preluat conducerea partidului acum cinci ani nu au ştiut întotdeauna să o facă. Eu nu vă spun: "Aveţi grijă pe mâna cui lăsaţi partidul", am să vă spun: "Aveţi pe mâna cui să lăsaţi partidul". Ponta este un om tânăr, un om de perspectivă şi vreau să-l ajutaţi cu toţii, indiferent cum aţi votat", a declarat Mircea Geoană.

El a adăugat că "unitatea este mai importantă decât orgoliul", că fracturile din partid sunt profunde, iar votul foarte strâns denotă o fractură mai adâncă în interiorul PSD.

"Voi sta alături de ceilalţi foşti preşedinţi ai partidului - acum suntem trei plus dl. Gherman patru - întotdeauna în serviciul partidului. Cât voi sta în viaţa publică românească, voi continua să fiu un social-democrat", a mai spus Geoană.

El a mulţumit întregii echipe de conducere care l-a asistat în perioada cât a fost preşedinte, în special lui Liviu Dragnea.

"Victor, îţi spun din toată inima şi cu toată prietenia, succes mult, ai grijă de tine, fă echipă bună cu vicepreşedinţii pe care îi vei avea. Să dea Dumnezeu să ieşim întăriţi din această încercare", a mai spus fostul preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici