Geoană: Raportul de forţe din Senat rămâne acelaşi după revenirea senatorului PSD Cătălin Voicu

Raportul de forţe din Senat rămâne acelaşi după revenirea în activitate a senatorului PSD Cătălin Voicu, o modificare fiind posibil să se înregistreze doar în urma unei "treceri oficiale" la o altă apartenenţă politică, a declarat, luni seara, pentru MEDIAFAX, preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

624 afișări
Imaginea articolului Geoană: Raportul de forţe din Senat rămâne acelaşi după revenirea senatorului PSD Cătălin Voicu

Geoană: Raportul de forţe din Senat rămâne acelaşi după revenirea senatorului PSD Cătălin Voicu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu se modifică raportul de forţe din Senat, el figura scriptic la noi. Nu se schimbă nimic la numărătoare, puterea are un plus în plen şi un plus în Biroul Permanent. Se numără cât ai, şi raportul de forţe se modifică doar în urma unui anunţ oficial individual de trecere de la opoziţie la putere", a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele Senatului.

Senatorul Cătălin Voicu va fi eliberat din arest preventiv, în urma deciziei de luni a Completului de cinci judecători al instanţei supreme, în cazul parlamentarului fiind cea de-a patra cerere de a fi judecat în stare de libertate, solicitare care în final a fost admisă.

Completul de cinci judecători al instanţei supreme a menţinut decizia Secţiei penale a instanţei supreme care a decis că senatorul poate fi cercetat în libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici