Geoană: Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, sper că va rămâne de stânga

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană afirmă că regretă mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, menţionând că speră că acesta va rămâne, indiferent de exprimarea politică pe care o va alege, un om devotat valorilor de stânga.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană: Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, sper că va rămâne de stânga

Geoană: Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD, sper că va rămâne de stânga (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Regret foarte mult plecarea lui Marian Sârbu din PSD. Este un bun profesionist şi în mod cert va fi o pierdere importantă pentru partid, mai ales într-o perioadă grea, cum este cea pe care o traversăm", afirmă Geoană, citat într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

El menţionează că apreciez munca pe care a depus-o Marian Sârbu în PSD, atât în relaţia cu pensionarii şi sindicatele, dar şi în ceea ce priveşte consolidarea dialogului social.

"În acelaşi timp, sper că Marian Sârbu, indiferent de exprimarea politică pe care o va alege, va rămâne un om devotat valorilor de stânga. România are nevoie de echilibru social şi de protejarea categoriilor sociale vulnerabile, obiective ameninţate puternic de actuala guvernare. PSD are nevoie de buni profesionişti, ataşaţi valorilor social-democrate, care să parcipe activ la dezbaterile referitoare la Legea pensiilor sau Legea salarizării unitare. Consider că oamenii de stânga pot şi trebuie să îşi exprime viziunea şi proiectele în interiorul partidului, dacă acestea sunt cu adevărat social-democrate", susţine Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici