Geoană se aşteaptă ca Băsescu să continue să provoace intoxicări şi piste false

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, la Iaşi, că în perioada următoare se aşteaptă ca actualul preşedinte Traian Băsescu să continue să provoace intoxicări şi piste false, adăugând că nu exclude să mai apară "mercenari" care să trădeze partidul.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Geoană se aşteaptă ca Băsescu să continue să provoace intoxicări şi piste false

Geoană se aşteaptă ca Băsescu să continue să provoace intoxicări şi piste false (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Prezent la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Iaşi, Mircea Geoană a declarat în faţa câtorva sute de membri şi simpatizanţi ai partidului că se aşteaptă ca actualul preşedinte Traian Băsescu să continue să provoace intoxicări şi piste false.

"Cu siguranţă că vor apărea tot felul de asemenea lucruri, pentru a deturna atenţia de la adevăratele probleme ale ţării. Apelul meu către dumneavoastră este să nu le băgaţi în seamă, pentru că sunt doar provocări disperate ale actualului şef al ţării", le-a spus Mircea Geoană participanţilor la reuniune.

El a adăugat că ultimele gesturi ale unor oameni din PSD l-au întristat, însă acestea nu fac decât să îndârjească partidul.

"Oricâţi mercenari îşi va lua în soldă, Băsescu nu mai are suport electoral. Nu exclud să mai apară astfel de atitudini, în diverse colţuri ale ţării", a precizat liderul social-democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici