Geoană spune că a fost o jumătate de oră la restaurantul unde un coleg îşi serba "onomastica"

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Realitatea TV, că a fost miercuri seară, pentru o jumătate de oră, la restaurantul unde un coleg îşi serba "onomastica", el respingând din nou informaţiile din presă potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu Marian Vanghelie şi Cătălin Voicu.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că a fost o jumătate de oră la restaurantul unde un coleg îşi serba "onomastica"

Geoană spune că a fost o jumătate de oră la restaurantul unde un coleg îşi serba "onomastica" (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat despre faptul că, anterior, în declaraţiile făcute presei, a susuţinut că nu a fost la niciun restaurant miercuri seară şi că a luat masa la reşedinţa ambasadorului chinez, iar Marian Vanghelie a spus că că preşedintele Senatului s-a aflat la restaurantul Perla, împreună cu alţi 20 de preşedinţi de filliale PSD, Mircea Geoană a arătat că întrebarea care i s-a pus a fost dacă s-a întâlnit cu Marian Vanghelie şi Cătălin Voicu.

"Un subiect profund neadevărat şi o făcătură politică", a continuat el, referindu-se la informaţia din presă potrivit căreia Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Cătălin Voicu s-ar fi întâlnit, miercuri seară, la restaurantul "Perla" din Bucureşti.

El a menţionat că a ajuns târziu la restaurantul unde unul dintre colegi îşi serba onomastica şi că acolo se aflau 25-30 de colegi.

Geoană a adăugat că, înainte cu două ore, a fost la Ambasada Chinei pentru o întânire şi un dineu cu ambasadorul.

"Am venit mai târziu (la restarant - n.r.) ca să salut nişte colegi", a mai spus el.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, că nu s-a întâlnit miercuri seară la restaurant cu Marian Vanghelie şi Cătălin Voicu, el susţinând că nu s-a întâlnit cu cei doi "în ultimele multe, multe luni de zile", referindu-se la informaţiile din presă privind o astfel de întrevedere.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici