Geoană spune că are aparat de bruiat comunicaţiile

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, susţine, într-un interviu publicat de Gazeta Sporturilor în ediţia de joi, că foloseşte un aparat de bruiat comunicaţiile, pentru că "strategiile electorale nu trebuie să fie pe masa lui Băsescu".

28 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că are aparat de bruiat comunicaţiile

Geoană spune că are aparat de bruiat comunicaţiile (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Geoană susţine că în România există o "senzaţie de poliţie politică".

Întrebat dacă foloseşte un aparat de bruiat comunicaţiile, Mircea Geoană răspunde: "Da, asta fac, pentru că strategiile electorale nu trebuie să fie pe masa lui Băsescu".

"Faptul că dumneavoastră, ca jurnalist independent, sau un cetăţean de pe stradă îşi lasă telefonul în maşină când vrea să discute cu cineva în privat, asta înseamnă că trăim într-un stat cu aspecte nedemocratice", îi spune liderul PSD reporterului.

Geoană precizează că a fost împotriva directivei prin care firmele de telefonie mobilă trebuie să dea listingurile.

"Proliferarea de servicii de informaţii a dus aici. De ce trebuie la SPP serviciu de informaţii? De ce-i trebuie Ministerului Turismului serviciu de informaţii? Asta a făcut doamna Udrea. Să afle ce? Cu cine merge turistul la piscină !?", mai afirmă liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici