Geoană: Un guvern alternativ la actualul Executiv, lucru obligatoriu; Ponta, vârf de lance în 2012

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, că, din punctul său de vedere, un guvern alternativ la actualul Executiv PDL este un lucru obligatoriu, iar liderul PSD Victor Ponta trebuie să fie "un vârf de lance" în campania din 2012.

23 afișări
Imaginea articolului Geoană: Un guvern alternativ la actualul Executiv, lucru obligatoriu; Ponta, vârf de lance în 2012

Geoană: Un guvern alternativ la actualul Executiv, lucru obligatoriu; Ponta, vârf de lance în 2012 (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă a propus, la întâlnirea conducerii PSD, constituirea unui guvern din umbră, cu Victor Ponta premier, Geoană a răspuns că a propus ca partidul "să reintre sau să intre cât mai repede cu putinţă în logica de partid de opoziţie, care vrea să revină la putere".

"De aceea, ideea unui guvern alternativ la actualul guvern PDL e un lucru obligatoriu din punctul meu de vedere, iar preşedintelui partidului, pe care sunt dispus să îl sprijin şi să îi ofer întreaga mea experienţă, inclusiv în redactarea de programe de guvernare sau în sprijinire de campanii electorale, îi revine un rol important pentru a fi un vârf de lance în campania din 2012, care se apropie", a arătat senatorul PSD.

El a adăugat că, potrivit unor scenarii, ar putea să fie organizate alegeri anticipate în 2010, iar potrivit altora ar putea fi schimbări spectaculoase de ecuaţie politică în România.

"De aceea partidul nostru trebuie să aibă un guvern alternativ, care sunt convins că va fi dat publicităţii cât mai repede cu putinţă", a conchis preşedintele Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici