Geoană vrea comisie de anchetă în cazul Udrea

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, că în opinia sa ar trebuie demarate procedurile pentru înfiinţarea comisiei de anchetă parlamentară în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, caz pe care l-a catalogat drept "similar cazului Ridzi".

16 afișări
Imaginea articolului Geoană vrea comisie de anchetă în cazul Udrea

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Opinia mea este că ar trebui începută o astfel de comisie parlamentară de anchetă şi în cazul doamnei ministru Elena Udrea", a spus Geoană.

Liderul PSD a arătat că "simptomul Ridzi" pare să existe şi în cazul Ministerului Turismului şi a subliniat că nu vede de ce ar trebui ca la situaţii similare să se aplice modele diferite.

Geoană declarase, cu câteva ore înainte, că PSD va lua o decizie în privinţa înfiinţării unei comisii în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, sâmbătă dimineaţă, în cadrul unui for statutar al partidului.

Conducerea PSD a decis convocarea unei şedinţe a Biroului Permanent Naţional sâmbătă dimineaţă.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că liberalii au decis în BPC iniţierea demersurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă privind activitatea ministrului Turismului, Elena Udrea, mandataţi în acest sens fiind deputaţii formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici