George Simion, către Rareş Bogdan: Să mergem împreună. O să îşi dea seama că are nevoie de bodyguard

Liderul George Simion a făcut un apel către primvicepreşedintele PNL Rareş Bogdan să meargă împreună în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora: „o să îşi dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus”.

2993 afișări
Imaginea articolului George Simion, către Rareş Bogdan: Să mergem împreună. O să îşi dea seama că are nevoie de bodyguard

Facebook

„Am stat să ascult atent prezentarea candidaţilor noştri şi cred că noi avem mai multe cadre universitare aici decât au toţi ceilalţi candidaţi care să fi trecut bacul. Avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European. În schimb, ştiţi ce trimit ei în Parlamentul European? Lista PNL-ului va fi deschisă de Rareş Bogdan. Stau şi mă uit atent, pentru că a făcut nişte declaraţii Rareş Bogdan despre AUR, stau şi mă uit atent la ceas. Am făcut un calcul: sunt exact 1652 de zile de când Rareş Bogdan a promis că taie pensiile speciale. Şi încă mai taie la ele”.

Liderul AUR face un apel public la Rareş Bogdan.

„Mergem împreună, umăr la umăr, în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora vrea el, merg împreună cu el şi, mergând aşa pe stradă, cred că o să îşi dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus şi pentru felul în care a păcălit românii în 2019. Asta este batjocură, este bătaie de joc la adresa românilor de 33 de ani”, încheie Simion.

George Simion a participat, duminică, la un eveniment de prezentare a candidaţilor AUR la Parlamentul European la Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simion,
bogdan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici