George Simion: Mi-au luat 30% din bani pentru că am făcut protest în timpul pandemiei

„Mi-au luat din bani 30%. 7.625 de lei. Dragi prieteni, cu reţinere. 30% din salariu mi se opreşte, pentru că am făcut protest în timpul pandemiei”, spune liderul AUR, deputatul George Simion într-o filmare postată pe Facebook.

566 afișări
Imaginea articolului George Simion: Mi-au luat 30% din bani pentru că am făcut protest în timpul pandemiei

„Mi-au luat din bani 30 %. 7.625 de lei. Dragi prieteni, cu reţinere 30 % din salariu mi se opreşte, pentru că am făcut protest în timpul pandemiei. Vreau să vă arăt fluturaşul de salariu, cum vi-l arăt în fiecare lună, de 5 luni încoace nu mai pot dona 10.000 de lei, adică 90 % din acest salariu, pentru că mi se reţin şi am 7600”, a spus liderul AUR într-o filmare pe Facebook.

El spune că va dona în luna decembrie 6000 de lei din cei 7.600 de lei.

„Foarte multă lume donează în luna decembrie, eu vreau să fim buni şi să ajutăm în luna ianuarie, pentru că atunci nu mai e nimeni bun. Vreau să-mi lăsaţi în comentarii locul unde ar trebui să ajungem în luna ianuarie, să ne ajutăm semenii, cazuri disperate. Nu putem să facem bine pentru toată populaţia, nu suntem la guvernare, dar o să încercăm să ajutăm cât mai mulţi oameni, cu alimente, cu burse pentru copii, eu în patru copii cărora le dau burse lunare”, a mai spus Simion.

George Simion prezintă şi alte venituri încasate în calitate de parlamentar.

„Primesc 4.600 de lei, sumă pentru chirie. Genţi de bani. 1.400 de lei (..) pentru transport, deci mai sunt şi alţi bani. Mai avem 4176 lei diurna pentru luna octombrie. O să mai am şi pentru noiembrie şi pentru decembrie. Voi cât aveţi diurnă, vă întreb aşa?”, a spus Simion.

Preşedintele AUR întreabă funcţionarul de suma forfetară, însă acesta afirmă că va fi încasată pe data de 18 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici