George Simion: Să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos

  • Liderii AUR participă, marţi, la dezbaterile organizate de MAI legate de ordonanţa de urgenţă privind comasarea alegerilor.
  • „Şi zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos”, spune liderul formaţiunii, George Simion.
637 afișări
Imaginea articolului George Simion: Să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos

George Simion: Să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos

„Vrem să vedem care este raţiunea acestor alegeri comasate, spun ei, anticipate spunem noi, făcute de frică. Au spus că vor economisi bani de la buget. Care sunt banii economisiţi la buget? Pentru că până acum urma să avem patru zile de alegeri în România, acum, după date actuale, sunt tot patru zile de vot. Atunci care e raţiunea, frica pe care o au ei? Dacă asta e raţiunea, eu zic să lase alegerile în pace, să nu dea foc la ţară, să nu creeze haos. (...) Nu putem avea încă zece ani cu Nicu şi Marcel”, spune George Simion, înainte de a intra în sediul MAI.

El anunţă că europarlamentarul Cristian Terheş va organiza miercuri un protest la Romexpo faţă de ceea ce PSD şi PNL deja au decis: „Vor să o ţină pe Ursula von der Leyen încă cinci ani la conducerea Comisie Europene. Nu cred că românii vor fi de acord cu asta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici