Georgică Severin, la Consiliul PSD: Să vorbim fără frică de un impozit progresiv pe venitul global

Senatorul Georgică Severin a declarat, vineri, la Consiliul Naţional al PSD, că, în calitate de membri ai unui partid de stânga puternic, social-democraţii trebuie să înceapă să vorbească despre introducerea unui impozit progresiv pe venitul global.

244 afișări
Imaginea articolului Georgică Severin, la Consiliul PSD: Să vorbim fără frică de un impozit progresiv pe venitul global

Georgică Severin, la Consiliul PSD: Să vorbim fără frică de un impozit progresiv pe venitul global (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cred că trebuie să începem să vorbim, fără jenă şi fără frică, într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat, de un impozit progresiv pe venitul global, pentru că aceasta este o formă de impozit tipic de stânga şi pe care o regăsim în 23 de state europene", a arătat Severin.

El a mai pledat şi pentru susţinerea sindicatelor şi acordarea unei atenţii importante pensionarilor, ca politici definitorii pentru un partid de stânga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici