Gestul făcut de un preşedinte de filială USR care a fost prins la volan cu permisul suspendat

Preşedintele USR Olt, Anton Silviu Cristian, a anunţat, joi, că a demisionat din partid, după ce a fost prins conducând maşina deşi avea permisul suspendat. „Am luat o decizie greşită pe care mi-o asum în totalitate”, a scris politicianul pe Facebook.

1743 afișări
Imaginea articolului Gestul făcut de un preşedinte de filială USR care a fost prins la volan cu permisul suspendat

Gestul făcut de un preşedinte de filială USR după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat

Liderul USR Olt, Anton Silviu Cristian, a anunţat pe pagina sa de Facebook, faptul că demisionează din partid şi explică decizia: a fost prins de poliţişti la volan deşi avea permisul suspendat.

„Astăzi (joi – n.r.) este o zi tristă pentru mine pentru că trebuie să îmi anunţ demisia din USR! Din păcate am luat o decizie greşită pe care mi-o asum în totalitate: deşi aveam permisul suspendat pe 30 zile (peste 4 zile urma să îl recuperez) şi nemaiavând răbdare am condus totuşi maşina personală pentru a-mi lua fetiţele de la şcoală. Am fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere şi mi s-a întocmit un dosar pentru conducere fără permis. Am încredere în Poliţia rutieră că şi-au făcut datoria. În această situaţie eu am fost cel care nu a respectat legea şi vina îmi aparţine”, a scris preşedintele USR Olt, pe Facebook.

Acesta şi-a cerut scuze colegilor săi din USR şi simpatizanţilor pentru situaţia creată şi îi asigură că el va rămâne votant USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
demisie,
usr,
permis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici