Gheorghe Ştefan: Mă voi înscrie în PLD şi voi candida din nou la Primărie

Primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că în momentul în care legislaţia îi va permite, se va înscrie în PLD şi va candida din nou la Primărie, din partea acestei formaţiuni politice.

1 afișare
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan: Mă voi înscrie în PLD şi voi candida din nou la Primărie

Gheorghe Ştefan: Mă voi înscrie în PLD şi voi candida din nou la Primărie

„Este vorba despre o decizie personală. În momentul în care va expira suspendarea mea din PNL şi legislaţia îmi va permite, mă voi înscrie în PLD şi voi candida la primăria Piatra Neamţ din partea Partidului Liberal Democrat”, a declarat Gheorghe Ştefan.

Acesta s-a declarat convins de faptul că, odată cu înscrierea sa în PLD, vor mai veni şi alţi liberali, dar că deocamdată, legislaţia nu permite celor cu funcţii de consilieri sau primari să demisioneze din partidul care i-a susţinut pentru funcţia respectivă.

„Sunt convins că vor fi mai mulţi, dar, deocamdată, legislaţia nu permite consilierilor locali şi primarilor să demisioneze dintr-un partid, pentru că şi-ar pierde funcţia respectivă şi este un drept al lor câştigat prin activitatea depusă. Când legislaţia va permite, cu trei luni înainte de alegerile locale, pot să facă pasul alături de mine”, a declarat primarul din Piatra Neamţ.

Gheorghe Ştefan a mai spus că aşteaptă să concureze în alegerile locale cu orice contracandidat de la alte partide politice.

„Nici un partid nu şi-a anunţat încă un potenţial candidat la Primăria Piatra Neamţ, dar aştept orice contracandidat să intre într-o luptă deschisă, pe proiecte şi pe realizări”, a spus Gheorghe Ştefan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici