PNRR nu a fost lipsit de incidente. Ghinea: Trei angajaţi de la Ministerul Fondurilor Europene au căzut cu liftul, două etaje

  • Trei persoane cu care a lucrat la PNRR au căzut cu liftul în gol două etaje.
  • Ghinea: „A fost un moment de mare emoţie fix când aveam cel mai mult de lucru”.
  • Angajaţii Ministerului Fondurilor Europene sunt în stare bună acum.
525 afișări
Imaginea articolului PNRR nu a fost lipsit de incidente. Ghinea: Trei angajaţi de la Ministerul Fondurilor Europene au căzut cu liftul, două etaje

Ghinea a spus, după prezentarea în detaliu a PNRR, că a avut momente de cumpănă, mai ales în ultimele zile, când s-a lucrat până noaptea târziu.

„În ultimele zile am stat până târziu la Minister. Au fost şi momente ... Sâmbătă seara, de pildă, ca să dau un element de picanterie, la ora 11 PM trei colegi au picat cu liftul în Minister două etaje în gol. Au venit jandarmii şi echipele de intervenţie. A fost un moment de mare emoţie fix când aveam cel mai mult de lucru”, a spus Ghinea.

Întrebat care este starea angajaţilor Ministerului, Ghinea a spus că aceştia sunt sănătoşi, dar s-au speriat. Ei au stat o jumătate de oră în liftul care a căzut în gol două etaje, după ce s-a defectat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici